Solgar

“Çok isteyen kazandı”

Solgar Vitamin Türkiye Kupası Çeyrek Final deplasman mücadelesinde, Galatasaray Doğa Sigorta ve TOFAŞ ekipleri karşı karşıya gelmişti. 98-81 skorla sarı kırmızılı ekibe mağlup olan Bursa ekibinin baş antrenörü mağlubiyet ile ilgili değerlendirme yaptı.

Solgar Vitamin Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinde deplasmanda TOFAŞ, parkeden 98-81 skorla mağlup olarak ayrılmıştı. Mücadele ile ilgili değerlendirmede bulunan ise Bursa ekibinin baş antrenörü Orhun Ene oldu.

Karşılaşma ardından açıklama yapan Orhun Ene, lig arasında eksiklerin giderilmek ve çok daha sağlam bir şekilde dönüş yapmak istediklerini belirtti. Oyun için bir mazereti olmadığını da belirten hoca, “Bir şekilde maçı kazanmayı daha çok isteyen, kazandı” ifadelerinde bulundu. Lig maçlarında herkesin fiziksel anlamda zorlandığının da altını çizen çalıştırıcı, bunun hep Avrupa kupası hem de Türkiye ligi için de geçerli olduğunu belirtti. Bunun için de herkesin daha fazla özveride bulunması ve gayret etmesi gerektiğini ekleyerek, “Bugün kazanmak için hiçbir gayretimizin olmadığı için kaybettik” dedi.

Sırada Önemli Mücadeleler Var

Ene, Türkiye Ligi’nde ve Avrupa Kupası’nda çok önemli müsabakaların da TOFAŞ ekibini beklediğini söyleyerek, “Şimdi ara var. Ufak sakatlıkları olan, ciddi sakatlıkları olan oyuncularımız var. Sakat sakat oynayan oyuncularımızın, sakatlığı nedeniyle oynayamayan oyuncularımızın da katılımıyla inşallah bu aradan sonra hem Türkiye ligi hem Avrupa Kupası çeyrek finalde önemli bir mücadele bizi bekliyor” açıklamalarında bulundu.