Berkan Durmaz

Berkan Durmaz Canlı Yayında Taraftarla Buluştu

Yeni tip koronavirüs salgını sürecinde sık sık sosyal medya paylaşım sitelerini kullanan Tofaş Spor Kulübü, ligler iptal edilmiş olsa da etkinliklere devam ediyor. Resmi Twitter hesabı üzerinden gönderi paylaşan mavi yeşilli kulüp, bu kez de başarılı oyuncusu Berkan Durmaz katılımının gerçekleşeceği canlı yayın bilgisini paylaştı.

Koronavirüs salgını, tüm dünyada spor faaliyetlerini durma noktasına getirdi. Türkiye’de de etkisini hala devam ettiren salgın, basketbol liglerinin ise tescil edilmesine neden oldu. Beyaz sezon ilanı ile sezon hiç oynanmamış sayıldı ve spor kulüpleri de gelecek sezonun hazırlıklarına başladı.

Basketbolda uzun bir tatil dönemi başlarken, sporu özleyen basketbolcular ve taraftarlar ise sosyal medya paylaşımları ile bu süreci geçirmeye odaklandı. Tofaş Spor Kulübü de bu dönemde özellikle Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımlarla, desteklemekten bir an olsun vazgeçmedi.

Saat 17:00’de Buluşma Gerçekleşti

Bursa temsilcisi, geçtiğimiz hafta tescil kararı alan Türkiye Basketbol Federasyonu’nu desteklemiş ve alınan kararı da son derece doğru bulduğunu açıklamıştı. Takımda forma giyen sporcular da, bu süreçte basketbola ve taraftara duydukları özlemi sosyal medya aracılığıyla gidermeye yöneldi.

Tofaş Basketbol Takımı’nda forma terleten başarılı basketbolcu Berkan Durmaz da, dün yapmış olduğu bir paylaşımla, saat 17:00’de canlı yayınla taraftarla buluşacağını duyurdu. Renk katmak isteyen Atatürk gençliğini de katılma isteği göndermelerinin yeterli olduğunu belirtti.

Güncel Yazılar