Orhun Ene

Orhun Ene’den Bütçe Planlaması Açıklaması

Tofaş Basketbol ekibinin tecrübeli Başantrenörü Orhun Ene, kulübünün önümüzdeki sezona ilişkin bütçe planlamalarına yönelik açıklamada bulundu.

Bursa temsilcisi Tofaş Basketbol Takımı Başantrenörü Orhun Ene, mavi yeşilli kulübün sezon bütçe planlamalarına yönelik konuştu. Ayrıca sportif duruma da değinen basketbol koçu, kulübünün farkına da değindi.

Tofaş Spor Kulübü Farklı Bir Kulüp

Tofaş Spor Kulübü’nün diğer kulüplerden farkının, kendilerine avantaj sağladığını da ifade ederek, farklı özelliklere ve kurumsal bir yapıya sahip olduklarını ekledi.

Ekonomik sıkıntılar olduğu durumda da ileriye dönük pozisyon olmak için kurumun da kendini koruma altına almak adına çok kalın çizgilerin olduğunu vurguladı. Bu sebeple de bütçe anlamında biraz etkileneceklerinin altını çizdi. Ve Tofaş Spor Kulübü’nün de iki sezondur bütçe bakımından küçülmeye giden bir takım olduğunu söyledi.

Gelecek sezonda da %40 civarında bir kesintiye gidileceğini ekleyen basketbol koçu, şimdiye kadar ise bu konuda bir sıkıntı yaşanmadığını belirtti.

Avrupa kupalarında oynanacak sürecin kolay olmayacağını söyleyen teknik isim, bunun için bir hazırlıklarının ve kulüp adına da planları olduğuna dikkat çekti.

Plan doğrultusundaki gelişmeleri fırsat olarak gördüklerini söyleyen Orhun Ene, durumu eksiklik, yoksunluk ya da çözümsüzlük olarak görmediklerini ifade etti.

Güncel Yazılar